WORKSJOP: Decemberversiering

Tijdens deze worksjop ervaar je hoe heerlijk het is lekker met je handen bezig te zijn…even uit je hoofd…een momentje voor jezelf!
Creatief en ervaren hoef je absoluut niet te zijn en TOCH zul ook jij zien dat OOK jij met iets heel leuks naar huis gaat!…

Heerlijk even creatief met elkaar bezig zijn met prachtig materiaal. Stralend witte zelfdrogende klei. Stinkt niet, korrelt niet, plakt en vlekt niet! We  maken December decoratiehangerjes van/met klei.

Mooi aan een tak in een grote vaas, voor het raam of voor in de boom!  Ook erg leuk: kerst K-do  labeltjes…. Een K-dootje met zo’n handgemaakt labeltje eraan met de naam of misschien een gedichtje…… smelt….hoe lieffff

Kleding: aangepast aan het weertype. De worksjops worden zoveel mogelijk buiten @ de veranda gegeven, zo nodig verwarmd en sfeervol verlicht. Anders wijken we uit en kruipen knus bij de haard. Zorg dat je met de kleding voorbereid bent op evt buiten bezig zijn!

Duur: 1,5 uur
Kosten: €19.50 p.p.
Bijzonderheden: Inclusief materiaal.