Worksjops

Welke worksjops zijn er allemaal @ de Inspiratieveranda…

Teveel om op te noemen! Eindelijk dat moment voor jezelf of juist even gezellig op stap met je vriendin of collega´s. Dit is het moment! ! Een worksjop @onze inspiratieveranda staat garant voor een gezelligheid & positieve energie.

Wij komen ook op locatie, indien gewenst met onze leuke retro bloemenbus!

Maak iets voor jezelf of geef het K-do! Heb je zelf een leuk idee? Heb je een leuke WORKSJOP gezien op onze site?

Wil je een creatief uitje boeken voor een grotere groep/PV? kijk hier voor alle info!

Wil je zelf een worksjop organiseren en heb je zes of meer liefhebbers bij elkaar? Stuur een mailtje/facebookberichtje en vraag naar de mogelijkheden!!! Tip om een worksjopdatum te prikken: datumprikker

De worksjops worden zoveel mogelijk buiten @ de Inspiratieveranda gegeven, zo nodig verwarmd en sfeervol verlicht. Anders wijken we uit en kruipen knus bij de haard. Zorg dat je met de kleding voorbereid bent op evt buiten bezig zijn! Een WORKSJOP @onze inspiratieveranda staat garant voor gezelligheid & positieve energie. Maak iets voor jezelf of geef het K-do!

ALLE  WORKSJOP prijzen zijn inclusief gezelligheid, inspiratie, koffie/thee en HOMEMADE lekkers, dit varieert van monchoutaart, verse appeltaart, onze befaamde huisgemaakte FUTS of ander lekkers!
Uitbreiding van de feestvreugde door (non) alcoholische Bbbubbellsszz met een lekker, heel bijzonder knabbeltje is mogelijk.

Of kies je de DELICIOUS optie!
Dit houdt het midden tussen high tea en high wine…koffie/thee en (non) alcoholische Bbbubbelssz met uitgebreide HOMEMADE Heerlijke Hapjes..zoet & hartig. Ook een eenvoudige of uitgebreide lunch, BBQ behoord tot de mogelijkheden.

Zie hieronder de meerprijzen voor de opties bij een Worksjop:

  • Bbbubbelssz & bijzonder knabbeltje (€9.50 p.p.)
  • Delicious( koffie /thee met diverse zoete proeverijen en Bbbubbels(of sap) met hartige proeverijen uiteraard allemaal weer HOMEMADE (€14.95 p.p.)
  • met Lunch (vanaf €17.50 p.p.)
  • met BBQ (vanaf €25.00 p.p.)
  • Of onze luxe versie…met MASSAGE of MEDITATIE! ook mogelijk in combinatie met een van de andere opties. Prijs op aanvraag

Vanaf 6 mensen gaat de worksjop door. In de veranda kunnen max 16 mensen. Wij komen ook op locatie, indien gewenst met onze leuke retrobus! Voor grotere groepen komen wij op (jullie) locatie.

Klik op een van onderstaande categorieën om de worksjops te bekijken, onder “Worksjops” vind je alle Worksjops.