Grote(re) groepen/PV

Op zoek naar leuke activiteiten voor de PersoneelsVereniging of als teamuitje? Dan ben je bij de INSPIRATIEVERANDA aan het goede adres! Niet alleen voor bijvoorbeeld een gezellige vriendinnen/vrijgezellenavond maar ook voor de Pv vind je hier een hoop leuke worksjops. In verschillende prijs klassen…Verschillende mogelijkheden, uiteraard voor volwassenen maar ook bijvoorbeeld voor ouder & kind…(leuk voor collega’s onderling eens iets met de kids te doen). Voor het voorjaar of juist meer voor de herfst of feestdagen. Worksjops die ook geschikt zijn voor mannen zitten erbij….. echt voor ieder wat wils! Het zijn ruim dertig verschillende worksjops bijna onmogelijk er één te kiezen! Dat hoeft ook niet… Je kunt er als PV ook meerdere plannen! Voor ieder wat wils. Leg bij ons vast wat data vast en bekijk op je gemak welke worksjops jullie willen gaan doen.

Het is erg leuk om de mensen uit verschillende worksjops te laten kiezen.

Het is heerlijk creatief bezig te zijn. Even uit je hoofd…. Met je handen…. Met elkaar!!

Wij organiseren talloze verschillende creatieve WORKSJOPS voor ieder wat wils. Van decoratiehangertjes van klei tot een hippe col (arm) breien zonder naalden. Van een prachtige kranslamp van wilgentakken tot het zelf ontwerpen en maken van unieke sieraden….. en alles wat daar tussen zit!Zodra het weer het toelaat heerlijk in de ( zo nodig verwarmde)veranda en anders knus bij de haard.Alle worksjops zijn standaard met koffie/thee en HOMEMADE lekkers maar ook te reserveren met:

  • Bbbubbelssz & bijzonder knabbeltje( € 10,00 pp)
  • Delicious( koffie /thee met diverse zoete proeverijen en Bbbubbels(of sap) met hartige proeverijen uiteraard allemaal weer HOMEMADE (€ 15,00 pp)
  • met Lunch (vanaf € 17,50 pp)
  • met BBQ (vanaf €25,00 pp)

Vanaf 8 personen gaat de worksjop door. In de veranda kunnen max 18 personen. Wij kunnen ook op locatie komen evt met onze hippe retrobus!

Enkele dagen voorafgaand aan de datum kijken we hoeveel deelnemers er ongeveer gaan komen en kunnen we alsnog overleggen waar we de worksjop laten plaatsvinden. Bij een max aantal deelnemers kunnen we alvast een reservedatum plannen mocht er een groot aantal aanmeldingen verwacht worden.

Neem gerust eens contact op als er nog vragen of onduidelijkheden zijn of als je speciale wensen hebt, wij gaan (vrijwel) iedere uitdaging aan! Kijk eens rond in het gastenboek om een indruk te krijgen van de ervaringen van mensen die te gast waren @ onze Inspiratieveranda!

Ook bieden we WORKSJOPS op maat gemaakt @Inspiratieveranda of de locatie van jouw keuze bijvoorbeeld voor:

  • sport/personeelsvereigingen
  • afdelingsactiviteiten
  • teambuilding
  • jubileum/verjaardag/trouwfeesten
  • zussen/nichtjes/familie/vrijgezellendag
  • activiteit voor kinderen/ ouderen (BSO, vervangend tehuis, zorgcentra)

Uiteraard met wat (HOMEMADE) lekkers bij de koffie en evt bijvoorbeeld met BBbbubbelsss!Voor ieder wat wils, voor jong en oud, groot en klein!

Alle WORKSJOPS zijn ook mogelijk voor besloten groepen vanaf 6 personen.Data is vast te leggen vanaf 4 personen, dan kunnen er nog andere liefhebbers bij aansluiten.Stuur een mailtje of privé berichtje om (bijtijds!) een data te reserverenNeem gerust contact met ons op voor prijzen/vragen en/of verdere informatie!