Feestjes

Je hebt iets te vieren……. en wilt eens iets anders dan anders…..
Iets waar mensen nog lang over napraten…een herinnering van kunnen mee nemen en wat  niet zo ontzettend duur is…..
Doe met zn allen een worksjop! Hier vind je alle worksjops. HELEMAAL leuk!!!Ben je met zn zessen of met vijftig mensen……Of het nu Oma is die tachtig wordt of een vrijgezellenpartij er is altijd iets passends te vinden dat leuk is voor het hele gezelschap!

ALLE  WORKSJOP prijzen zijn inclusief gezelligheid, inspiratie, koffie/thee en HOMEMADE lekkers. Dit varieert van monchoutaart, verse appeltaart, onze befaamde huisgemaakte FUTS of ander lekkers!
Uitbreiding van de feestvreugde door (non) alcoholisch Bbbubbellsszz met bijzonder knabbeltje is 12.50euro pp
Ook kun je de worksjop extra aankleden in de DELICIOUS versie, dit houd het midden tussen high tea en high wine….koffie/thee en (non) alcoholisch Bbbubbellsszz  met HOMEMADE  Heerlijke Hapjes ( zoet en hartig) meerpijs: 25 pp
Ook een eenvoudige of uitgebreide lunch behoren tot de mogelijkheden!

Bij iedere WORKSJOP : is ons HOMEMADE  sjopje geopend, met o.a. heel veel verschillende sieraden, Inspiratieveranda FUTS, K-do hangertjes/kleilabeltjes en nu ook de K-do bon voor een bedrag naar keuze zodat de ontvanger zelf een worksjop kan kiezen!!

De Inspiratieveranda heeft naast de mooie houten veranda een prachtig grote tuin, vuurplaats en trampoline! Dit biedt een geweldige mogelijkheid voor kinderfeestjes van alle leeftijden.

 Het lekker buiten bezig zijn, de tuin en mijn creatieve inslag deed het idee ontstaan om worksjops te gaan geven in onze prachtige veranda. Creatieve worksjops voor volwassenen, kinderen en zelfs ‘ouder èn kind’. Vanuit mijn werk als pedagogisch medewerkster was de stap naar kinderfeestjes niet meer dan logisch! Hier vind je meer info.

Lekker bezig zijn, liefst buiten, mèt de kinderen. Samen iets moois maken… geweldig toch!