WORKSJOP WWWATerverf

Denk jij: ik ben niet creatief, ik kan niet schilderen…..waterverven kun jij wel! Met de juiste uitleg en hulp lukt het je, je zult jezelf verbazen!Wat ga je doen?Om te beginnen ga je kennismaken met de basistechnieken van het waterverven. Jij weet straks precies wat bijvoorbeeld ’wet-on-wet’ inhoudt en kan het in je eigen illustraties toepassen!Daarna maak je onder begeleiding een illustratie van waterverf, waarvan jij niet gedacht had dat je dat kon. Je zult trots zijn!Daarna heb je:Vertrouwen dat je kunt waterverven en het enthousiasme om het thuis vaker te doen!Een (of meerdere) mooie illustratie(s) op mooi, stevig aquarelpapierEen flinke dosis basiskennis en inspiratie om er zelf thuis mee aan de slag te gaan

ALLE worksjops zijn inclusief gezelligheid, inspiratie, koffie/thee en HOMEMADE lekkers, dit varieert van monchoutaart, verse appeltaart, onze befaamde huisgemaakte FUTS of ander lekkers!

We werken heerlijk in de veranda of als het te koud is, binnen bij de haard.

Duur: 1,5 uur
Kosten: €32.50 p.p.
Bijzonderheden: Inclusief materiaal