WORKSJOP: decoratie/K-do hangertjes van klei

Tijdens deze worksjop ervaar je hoe heerlijk het is lekker met je handen bezig te zijn…even uit je hoofd…een momentje voor jezelf!
Creatief en ervaren hoef je absoluut niet te zijn en TOCH zul ook jij zien dat OOK jij met iets heel leuks naar huis gaat!…Heerlijk even creatief met elkaar bezig zijn met prachtig materiaal. Stralend witte zelfdrogende klei. Stinkt niet, korrelt niet, plakt en vlekt niet! We  maken decoratiehangerjes van/met klei.Maak je vogeltjes, uiltjes, hartjes,  huisjes of bloemetjes, wat jij wil! Mooi aan een tak in een grote vaas of juist aan een tak voor het raam? Ook erg leuk met pasen en kerst natuurlijk. Of ga jij voor K-do  labeltjes…. een bloemetje of K-dootje met zo’n handgemaakt labeltje eraan met bijvoorbeeld een gedichtje of lieve tekst doet meer dan 1000 woorden….

(Deze worksjop is ook mogelijk op kinderfeestje)

Kleding: aangepast aan het weertype. De worksjops worden zoveel mogelijk buiten @ de veranda gegeven, zo nodig verwarmd en sfeervol verlicht. Anders wijken we uit en kruipen knus bij de haard. Zorg dat je met de kleding voorbereid bent op evt buiten bezig zijn!

Duur: 1,5 uur
Kosten: €19.50 p.p.
Bijzonderheden: Inclusief materiaal.