Verjaardag/Vrijgezellenfeest

Je hebt iets te vieren……. en wilt eens iets anders dan anders…..Iets waar mensen nog lang over napraten…een herinnering van kunnen mee nemen en wat  niet zo ontzettend duur is…..

Doe met zn allen een worksjop!

HELEMAAL leuk!!!

Ben je met z’n zessen of met vijftig mensen……Of het nu Oma is die tachtig wordt of een vrijgezellenpartij, er is altijd iets passends te vinden dat leuk is voor het hele gezelschap! Wat dacht je van met zijn allen kleine mutsjes oftewel de babybeanies te maken? Volwassenen en kinderen vanaf een jaar of vijf zijn binnen een paar minuten verslaafd, let maar op!!!

Heb je bij de lopende of afgelopen worksjops iets gezien dat je aanspreekt? Bespreek je wensen en we maken op maat helemaal jouw feestje compleet!!!
Tot ongeveer tien personen kunnen we het organiseren @ de Inspiratieveranda en uiteraard kan het altijd op jouw locatie! Een suggestie is bijvoorbeeld de decoratie labeltjes maken en/of de sfeerlichten, of juist een hippe col (arm)breien zonder naalden. Of wat dacht je van zelf sieraden maken!!! 
Maar er zijn nog VEEL meer mogelijkheden………zullen we eens brainstormen? Wij zorgen voor al het materiaal en de INSPIRATIE!!! Leuk de avond op met HOMEMADE lekkers als je wilt zelfs met feestelijke Bbbubbelsssz en een bijzonder knabbeltje!!
Informeer naar de prijzen en mogelijkheden!